Дощі на заході, тепло – на сході: синоптики розповіли про погоду в неділю

Дощі на заході, тепло – на сході: синоптики розповіли про погоду в неділю

Укрінформ
В Україні вдень у неділю, 28 березня, дощ очікується у західних, Вінницькій, Житомирській та Київській областях, на решті території без опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«28 березня хмарно з проясненнями. У західних, вдень і в Вінницькій, Житомирській та Київській областях дощ; на решті території без опадів. Вітер південно-західний, у західній частині північно-західний, 7-12 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с», - йдеться в повідомленні.

Температура вночі становитиме 0-5° тепла, у східній частині місцями 1-3° морозу, вдень 8-13° тепла, на півдні Одещини до 16° тепла; в Карпатах мокрий сніг, температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°.

У Києві та Київській області в ніч на 28 березня без опадів, вдень дощ. Температура вночі у столиці 2-4° тепла, вдень 11-13° тепла; по області вночі 0-5° тепла, вдень 8-13° тепла.

Читайте також: Туреччину засипало снігом

У наступні два дні, 29-30 березня, в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода.

У понеділок, 29 березня, синоптики прогнозують дощ, вночі з мокрим снігом, в західній частині, вдень і у більшості північних областей без опадів; 30 березня вночі у східних областях мокрий сніг та дощ, вдень у західних областях дощ, на решті території без опадів.

Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 7-12° тепла.

У столичному регіоні 29-30 березня без опадів, лише вночі 29 березня дощ з мокрим снігом. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 7-12° тепла.

Читайте також: Сільське господарство в Україні має стати кліматично орієнтованим - Міндовкілля

31 березня - 1 квітня в деяких регіонах України очікується дощова погода.

Зокрема, за даними Укргідрометцентру, 31 березня вночі у північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях невеликий, 1 квітня вдень на Волині, Львівщині та Рівненщині помірний дощ; на решті території без опадів.

Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, вдень 9-14° тепла; у західних та північних областях вночі 1-7° тепла, вдень 12-18°; в Карпатах вночі близько 0°, вдень 2-8° тепла.

У Києві впродовж 31 березня - 1 квітня без опадів, лише вночі 31 березня невеликий дощ. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 12-17°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-