На вихідні синоптики обіцяють до +15° і трохи дощу

На вихідні синоптики обіцяють до +15° і трохи дощу

Укрінформ
В Україні впродовж найближчих вихідних, 27-28 березня, переважатиме суха погода, температура повітря вдень підвищиться до 11°, у Закарпатті - до 15° тепла.

Про це Укрінформу повідомили у Sinoptik.ua.

«27-28 березня в Україні очікується підвищення температури до 11°С, у Закарпатті до 15°С градусів тепла вдень. У суботу на всій території України буде сухо, хмарно з проясненнями, на заході України переважно ясно, вітер слабкий змінних напрямків», - йдеться в повідомленні.

У неділю на заході та північному заході країни пройдуть дощі, які на початку тижня перемістяться в центральні, південні та східні області.

Читайте також: Синоптики сказали, коли в Україні стане по-весняному тепло

У Криму нічна температура в суботу може знизитися до негативних значень, денна +6...+7°. У неділю максимальна кримська денна температура буде у Ялті: до +7°.

У Карпатах на високогір'ї в суботу ясно від -5° вночі до +5° вдень, в неділю дощ зі снігом, на початку тижня нічна температура буде до -6°, денна +3...+4°.

На півдні України у вихідні денна температура повітря +11...+12°, у понеділок похмуро, пройдуть дощі і температура знизиться до +7... +9°. У Миколаївській та Одеській області 28 березня посилення південно-західного вітру до 8 м/сек.

Читайте також: Україна зігрівається – де стовпчик термометра підніметься до +14°

В Одесі дощ почнеться ще в неділю ввечері і триватиме в понеділок. Негода буде чергуватися з проясненнями. Температура вночі +2...+5 °С, вдень +9...+12 °С, температура води в морі +4 °С.

Також у понеділок в центрі і на сході України очікується зниження температури повітря вночі до 0...+3°С, вдень до +5...+7°.

У східних областях країни дощі пройдуть на початку тижня. У вихідні без опадів, температура +8...+11 °С, лише в Харківській області в суботу може пройти дощ. У неділю мінлива хмарність, вітер слабкий змінних напрямків.

На заході України в суботу хмарно з проясненнями, в Чернівецькій та Львівській областях ясно, нічна температура +1...+2 °С, денна +11...+15 °С. У неділю погода різко зміниться, пройдуть дощі на всій території західного регіону, вдень температура знизиться до +7 °С, в Закарпатті до +11 °С. До понеділка дощ повинен припинитися, температура вночі 0...+2, вдень +7...+10 °С.

Читайте також: Україні до вихідних прогнозують сніг, дощ і морози

У північному регіоні в суботу без опадів, хмарно з проясненнями, нічна температура +1...+3 °С, денна +9...+11 °С. За прогнозом Sinoptik, у неділю пройдуть дощі, температура повітря знизиться до +6...+9 °С.

Початок робочого тижня переважно без опадів, хмарно з проясненнями, температура +4...+9 °С.

У центральних областях вихідні очікуються без опадів, у неділю потеплішає до +12 °С, а в понеділок температура знизиться до +6 °С та пройдуть дощі.

У столиці погода в суботу буде хмарною з проясненнями. У неділю з середини дня буде дощити з невеликими перервами до ранку понеділка. Нічна температура 27-29 березня у Києві +4...+5 °С, денна +9...+11 °С.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-