Шкільні канікули у Маріуполі продовжили до 9 квітня

Шкільні канікули у Маріуполі продовжили до 9 квітня

Укрінформ
У Маріуполі через зростання захворюваності на COVID-19 серед дітей шкільні канікули продовжені ще на тиждень - до 9 квітня.

Як передає Укрінформ, про це 26 березня повідомили на сайті Маріупольської міської ради

«В Україні спостерігається зростання хворих на COVID-19, так само збільшилася статистика захворювань серед дітей. З метою скорочення поширення коронавірусу і захисту здоров'я (населення - ред.) в Маріуполі було прийнято рішення про продовження канікул в школах до 9 квітня включно», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Департамент освіти Маріупольської міськради направив відповідні рекомендації в усі школи міста. Дані заходи дозволять захистити здоров'я дітей, вважають у департаменті.

Читайте також: У «помаранчевому» Запоріжжі учнів відправляють на дистанційку

Кореспонденту Укрінформу уточнили, що спочатку весняні канікули планували провести протягом одного тижня - з 29 березня по 2 квітня, але наразі продовжили ще на тиждень.

У міськраді нагадали, що на 25 березня у Маріуполі на лікуванні коронавірусної хвороби знаходилося 1776 пацієнтів. Загалом з початку пандемії в Маріуполі зафіксовано 20 190 випадків захворювання на COVID-19, одужали 18 097 пацієнтів. 

Як повідомлялося, станом на 26 березня в Україні лабораторно підтверджено 18 132 нових випадки коронавірусної хвороби. За весь час пандемії захворіли 1 614 707 людей. 

На Донеччині з початку пандемії на COVID-19 захворіли 56 180 осіб, з них 46 130 - одужали, 1244 - померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-