На дорозі від Києва до кордону з Білоруссю почався капітальний ремонт

На дорозі від Києва до кордону з Білоруссю почався капітальний ремонт

Велике будівництво
Укрінформ
В межах президентської програми «Велике будівництво» Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало капітальний ремонт траси М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці.

Цьогоріч Укравтодор одночасно відновлює три ділянки: 19 км в районі обходу Броварів, 25 км від Броварів до межі Київської області, а також 37 км у Чернігівській області. Під час капітального ремонту буде відновлено та посилено дорожнє покриття, відремонтовано шляхопроводи, встановлено нові дорожні знаки, зовнішнє освітлення, а також нанесено розмітку.

Капітальний ремонт реалізується в межах проєкту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва», що впроваджується за рахунок кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Читайте також: На Тернопільщині почали ремонтувати дорогу національного значення - відео

Роботи виконує азербайджанська компанія AzVirt, за дотриманням технічних норм ремонту стежитиме корейська Dongsung Engineering CO. За планом, ремонт траси завершать за 2 роки.

Зазначається, що міжнародна траса М-01 проходить через Київську і Чернігівську область до КПП «Нові Яриловичі» на кордоні з Білоруссю. Востаннє капітальний ремонт на ній проводили в 70-90-х роках минулого століття.

Як повідомляв Укрінформ, Укравтодор під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура» презентував ключові проєкти дорожнього будівництва на 2021 рік. Зокрема, цьогоріч відомство планує оновити 1205 км міжнародних доріг, 1363 км національних доріг, 1206 км територіальних доріг та 904,3 км регіональних доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-