У «помаранчевому» Запоріжжі учнів відправляють на дистанційку

У «помаранчевому» Запоріжжі учнів відправляють на дистанційку

Укрінформ
В Запорізькій області з 29 березня учні 5-11 класів переходять на навчання в онлайн-форматі, адже кількість хворих на COVID-19 за останні дні значно зросла.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, передає Укрінформ з посиланням на сайт Запорізької ОДА.

Згідно з рішенням комісії, учні 5-11 класів вчитимуться дистанційно, а молодші школярі та вихованці дитячих садочків продовжать навчатися у звичному режимі.

Комісія також заборонила проведення всіх масових, культурних, релігійних та спортивних заходів. За оцінкою фахівців, у Запорізькому регіоні зберігається помаранчевий рівень епіднебезпеки, проте ситуація із захворюванням залишається напруженою та щоденно зростає кількість хворих на COVID. Найгірше становище у Мелітопольському та Пологівському районах.

Читайте також: Мер Франківська підтримує вимоги підприємців про пом’якшення карантину

За даними лабораторного центру МОЗ, Запорізька область на сьомому місці серед регіонів України за кількістю хворих. На ранок 25 березня зареєстровано 75 880 випадків захворювання на COVID-19 (488 за останню добу), в тому числі 4025 – серед дітей (за добу – 29) та 4263 - серед медичних працівників (за добу –24).

В Україні станом на 25 березня лабораторно підтверджено 1 596 575 випадків COVID-19, з них за добу – 16 669.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-