Копу, який заламав руки хлопчику на місці ДТП, повідомили про підозру

Копу, який заламав руки хлопчику на місці ДТП, повідомили про підозру

Фото
Укрінформ
Державне бюро розслідувань повідомило про підозру поліцейському, який застосував силу до підлітка під час оформлення ДТП.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ДБР.

Як встановило слідство, під час з’ясування обставин ДТП у Краматорську за участю двох авто малолітній пасажир, у присутності якого на місці події не було жодної необхідності, вирішив звідти піти.

Проте правоохоронець наздогнав дитину, повалив на землю, заламав руки й примусово повернув на місце ДТП. Внаслідок застосування поліцейським сили проти неповнолітньої особи, остання отримала тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Наразі поліцейський підозрюється у перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалися насильством.

У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років із позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років.

Читайте також: Вбивство семирічної дівчинки на Херсонщині: поліція з’ясувала нові подробиці про підозрюваного

Вирішується питання щодо обрання поліцейському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.

Як повідомлялось, 3 березня 2020 року ДБР повідомило про підозру трьом працівникам поліції, які у січні 2021 року, з метою отримання зізнання у викраденні автомобіля, катували двох юнаків на Житомирщині. Наразі у цьому кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Фото: dbr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-