МОЗ назвало причину смерті вакцинованої від коронавірусу військової ЗСУ

МОЗ назвало причину смерті вакцинованої від коронавірусу військової ЗСУ

Укрінформ
За висновками судмедекспертизи причина смерті військовослужбовиці, яка померла у вівторок в Одеській області, – гостра серцево-судинна недостатність.

Як передає Укрінфом, про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

"Причина смерті військовослужбовиці, яка померла у вівторок в Одеській області, – гостра серцево-судинна недостатність. У неї також встановлено атеросклеротичний кардіосклероз. Про це Міністерству охорони здоров’я (МОЗ) повідомили одеські лікарі, які робили розтин померлої. Результати розтину розглянуть на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації (НППІ) в рамках розслідування, як того вимагають протоколи Міністерства охорони здоров’я", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Одещині за нез'ясованих обставин померла військовослужбовиця ЗСУ

Як повідомлялося, 23 березня о 17:20 в смт. Чорноморське Лиманського району Одеської області зафіксовано смерть військовослужбовиці. За інформацією Командування медичних сил ЗСУ, 21 березня жінка отримала щеплення проти COVID-19. Протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, у жінки не було. У той же день з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації в інших пацієнтів не зареєстровано.

Зі слів начальника медичної служби військової частини, де військовослужбовиця проходила службу, станом на ранок 23 березня скарг на здоров’я жінка не висловлювала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-