У «червоній» Одесі випустили на маршрути додаткові трамваї та тролейбуси

У «червоній» Одесі випустили на маршрути додаткові трамваї та тролейбуси

Укрінформ
В Одесі з урахуванням введених 23 березня обмежень червоної зони епіднебезпеки щодо кількості пасажирів у вагонах, яких можна перевозити в громадському транспорт, випустили на маршрути додаткові трамваї та тролейбуси.

Про це повідомили кореспондентові Укрінформу в адміністрації КП «Одесміськелектротранс».

«З урахуванням вимог до роботи громадського транспорту в умовах червоної зони КП «Одеселектротранс» випустив на маршрути додатковий рухомий склад, зокрема, 25 трамваїв і 9 тролейбусів. Оскільки з 23 березня, згідно з рішенням міської комісії з ТЕБ і НС, введено обмеження щодо кількості пасажирів, яких можна перевозити у вагоні: допускається проїзд пасажирів, загальна кількість яких не перевищує половини кількості сидячих місць», - зазначили в КП «Одесміськелектротранс».

Читайте також: В Одесі додатково розгорнули 120 ліжок для пацієнтів із COVID-19

Якщо 19 березня на маршрутах працювали 101 трамвай та 78 тролейбусів, то після 23 березня здійснюють перевезення одеситів 126 трамваїв і 87 тролейбусів. Крім того, випустили на маршрут №26 трисекційний трамвай «Одіссей-Макс», а на маршрут №7 - двовагонний трамвай «Татра».

Посадочні команди КП «Одесміськелектротранс» здійснюють контроль на вузлових станціях щодо кількості пасажирів і дотримання масочного режиму, а водії та кондуктори - на всіх зупинках трамваїв і тролейбусів.

За минулу добу, 23 березня, в Одеській області виявлено 1 177 нових випадків зараження COVID-19, в Одеській інфекційній перебувають у тяжкому стані 227 пацієнтів, померли від цієї хвороби 28 жителів області.

В Україні за минулу добу, 23 березня, зареєстрували 14 174 нові випадки COVID-19, госпіталізовані 5 438 осіб, померли 342 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-