У Чернівцях закривають на карантин Калинівський ринок

У Чернівцях закривають на карантин Калинівський ринок

Укрінформ
Завтра, 24 березня, у Чернівцях закривають на карантин найбільший у регіоні "Калинівський ринок".

Як передає Укрінформ, про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької міськради.

“Відповідно до змін, внесених Кабінетом Міністрів до постанови №1236 від 9 грудня 2020 року, забороняється робота усіх ринків, окрім продовольчих, у “червоній” карантинній зоні. Від завтра, 24 березня, Калинівський ринок йде на карантин”, – цитують слова директора КП МТК “Калинівський ринок” Олега Гульпака у міській раді.

У коментарі кореспонденту Укрінформу директор комунального підприємства уточнив, що продуктові ряди на Калинівському ринку залишаються працювати із дотриманням протиепідемічних норм.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів заборонив знаходитися у місцях загального користування в регіонах, віднесених до червоної зони епідемічної небезпеки, без масок чи респіраторів.

На 23 березня за рішенням Державної комісії ТЕБ і НС обмеження червоної зони діють у Києві, Івано-Франківській, Житомирській, Закарпатській, Чернівецькій областях. Із 24 березня такі обмежувальні заходи почнуть діяти у Київській та Сумській областях.

Читайте також: У «червоних» зонах заборонили знаходитися на вулиці без масок

Станом на 23 березня у Чернівецькій області зафіксували 66 518 випадків інфікування COVID-19. Із них 48 566 пацієнтів одужали, 1262 людини померли.

В Україні станом на 23 березня лабораторно підтверджено 1 565 732 випадки COVID-19, з них за добу – 11 476.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-