У Франківську захворюваність на «корону» знизилася на 15-20%

У Франківську захворюваність на «корону» знизилася на 15-20%

Укрінформ
В Івано-Франківську фіксують зниження захворюваності на коронавірусну хворобу орієнтовно на 15-20%.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на оперативній нараді у міського голови повідомила керівник Управління охорони здоров’я міської ради Марія Бойко.

«За останній тиждень є деяке зниження захворюваності на коронавірусну хворобу в області та в місті. Якщо порівняти показники захворюваності минулого і цього тижня, то зменшення є на 15-20%», - зазначила Бойко.

За її словами, поки можна говорити лише про ситуативне зниження захворюваності на коронавірус в Івано-Франківську, оскільки така ситуація ще не стабільна.

Бойко також зауважила, що є зниження госпіталізації пацієнтів у COVID-лікарні. Якщо два тижні тому за добу поступали 80-100 хворих з пневмоніями, то нині за останню добу реєструють 52 пацієнти, які поступили із запаленнями до лікарень.

Наразі у COVID-лікарнях Івано-Франківська перебувають 596 хворих, 80% з них мають лабораторно підтверджений коронавірус. Медики відзначають більш агресивний і важкий перебіг цієї хвороби, ніж спостерігали її минулого року. В реанімаціях медичних закладів міста нині перебуває 31 пацієнт.

Як повідомляло агентство, Івано-Франківська область з 26 лютого перебуває у червоній зоні епідеміологічної небезпеки.

Станом на 23 березня в Івано-Франківській області за останню добу лабораторно підтвердили 351 новий випадок захворюваності на COVID-19. В Україні цей показник складає 11 476 нових випадків коронавірусної хвороби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-