У «червоних» регіонах можуть заборонити пасажирські перевезення

У «червоних» регіонах можуть заборонити пасажирські перевезення

Укрінформ
Регіональні комісії з питань ТЕБ та НС у кожній області самостійно прийматимуть рішення щодо заборони регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним та залізничним транспортом у "червоних" зонах.

Як передає Укрінформ, про це міністр інфраструктури Владислав Криклій написав у Телеграмі.

“За їх рішеннями заборонятимуться регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним та залізничним транспортом”, - зазначив Криклій.

Читайте також: Нарада у Зеленського: Київ та дві області мають найгіршу COVID-динаміку

За його словами, виключення становлять транзитні перевезення, перевезення легковими автомобілями, де кількість пасажирів, включаючи водія, не більше 5-ти осіб без урахування дітей віком до 14 років. Будуть дозволені перевезення службовим або орендованим автотранспортом підприємств, закладів, установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за 2 дні органи Нацполіції, а також перевезення пасажирів автотранспортом у міжнародному сполученні за наявності підтвердженого негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19, проведеного не більше ніж за 48 годин.

Читайте також: Підприємцям з «червоних» зон планують поновити карантинні виплати

“Також за окремим рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонятиметься посадка пасажирів в автомобільний чи залізничний транспорт міжобласного сполучення, окрім спеціальних залізничних рейсів”, - додав міністр інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони, згідно з яким до "червоної" зони епіднебезпеки віднесено Київ та сім областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-