На Житомирщині Volkswagen влетів у вантажівку, серед загиблих є підліток

На Житомирщині Volkswagen влетів у вантажівку, серед загиблих є підліток

Укрінформ
У місті Коростишів на Житомирщині у нічній дорожньо-транспортній пригоді загинули троє молодих людей, серед яких 16-річна дівчина.

Про це на брифінгу повідомив начальник ГУНП України у Житомирській області Юрій Олійник, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні вночі, 22 березня, о 1 годині надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі транспортного засобу «Volkswagen», вантажного автомобіля DAF із напівпричепом, а також автомобіля «Chevrolet Aveo», який рухався в попутному напрямку», - зазначив Олійник.

За його словами, четверо молодих людей розпивали спиртні напої поблизу однієї із автозаправних заправних станцій Коростишева. У компанії були троє 21-річних чоловіків та 16-річна дівчина. Потім усі сіли в автомобіль і рухалися у напрямку міста зі значним перевищенням швидкості, що зафіксували камери відеоспостереження.

Не впоравшись із керуванням, автомобіль "Volkswagen", рухаючись у попутному напрямку, зіткнувся з "Chevrolet Aveo". Від удару "Volkswagen" відлетів праворуч, де був припаркований вантажний автомобіль із напівпричепом DAF та в’їхав під вантажівку.

Читайте також: На Львівщині у ДТП із машиною рятувальників загинув 11-річний хлопчик

«У результаті ДТП із 4 присутніх в автомобілі загинули троє. Серед них неповнолітня 16-річна дівчина», - додав Олійник.

У ДТП вижив один із пасажирів, 21-річний чоловік. Зараз він перебуває у лікарні, загрози його життю немає.

Читайте також: У Польщі потрапив в аварію український автобус, є загиблий та постраждалі

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Як повідомляв Укрінформ, у січні-лютому в Україні сталися понад 29,5 тисячі ДТП, у яких травмовано 3 696 людей та 415 - загинули.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-