У Кропивницькому оголосили День жалоби за загиблим під Шумами бійцем

У Кропивницькому оголосили День жалоби за загиблим під Шумами бійцем

Укрінформ
У Кропивницькому в середу, 24 березня, прощатимуться із загиблим у зоні проведення ООС солдатом ЗСУ Кирилом Биковським.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

"Прощання з Героєм відбудеться 24 березня о 09.30 біля будинку, де він жив. Громадянська панахида на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища розпочнеться об 11.00", - йдеться у повідомленні.

Цього дня у Кропивницькому оголошується День жалоби: на приміщеннях підприємств, установ та організацій приспустять державні прапори, обмежать проведення розважальних заходів.

Як зазначили у міськраді, життя Кирила Биковського, якому було 28 років, обірвала великокаліберна куля ворожого снайпера в зоні проведення бойової операції біля населеного пункту Шуми Донецької області.

Читайте також: Назвали ім’я бійця, який учора загинув на Донбасі від кулі снайпера

Як повідомляв Укрінформ, 20 березня в результаті ворожих обстрілів військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, але від отриманих поранень він помер під час евакуації до медичного закладу. За інформацією заступника військового комісара облвійськкомату Петра Герасим'яка, солдата Кирила Биковського, 1992 року народження, у праве плече поранив снайпер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-