Тиждень в Україні починається зі снігу та дощу

Тиждень в Україні починається зі снігу та дощу

Погода
Укрінформ
В Україні у понеділок, 22 березня, невеликий мокрий сніг і дощ очікуються у західних, північних та місцями в центральних областях, на решті території без опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«22 березня хмарно з проясненнями. У західних, північних та місцями в центральних областях невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без опадів, лише ввечері на півдні Одещини та в Криму дощі. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с», - йдеться у повідомленні.

Температура вночі становитиме 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла; в Карпатах вночі 9-14° морозу, вдень 1-6° морозу.

У Києві та Київській області в ніч на 22 березня без опадів, вранці та вдень невеликий мокрий сніг і дощ. Температура вночі у столиці 1-3° морозу, вдень 3-5° тепла; по області вночі 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла.

Упродовж 23-24 березня в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода.

За прогнозами синоптиків, у південній частині, східних та Дніпропетровській областях мокрий сніг, на крайньому півдні та у Приазов'ї з дощем; в більшості центральних, вдень 23 березня і північних областей невеликий мокрий сніг; на решті території без істотних опадів. Вітер переважно північний, 7-12 м/с, у південній та східній частинах країни місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, на півдні та сході від 2° тепла до 3° морозу; вдень 2-7° тепла, на Закарпатті до 9° тепла.

Читайте також: Сільське господарство в Україні має стати кліматично орієнтованим - Міндовкілля

У столичному регіоні 23-24 березня без істотних опадів, лише вдень 23 березня невеликий мокрий сніг. Температура вночі 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла.

У четвер, 25 березня, синоптики очікують мокрий сніг та дощ у східних та південних областях; на решті території, а також 26 березня в Україні без істотних опадів.

Читайте також: Зеленський хоче, аби правоохоронці та чиновники викладалися на 200% у боротьбі з екозлочинністю

Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, 25 березня у західних та північних областях до 6° морозу; вдень 3-9° тепла, на Закарпатті, 26 березня на крайньому заході країни до 12°.

У Києві 25-26 березня без істотних опадів. Температура вночі 25 березня 1-6° морозу, 26 березня від 2° тепла до 3° морозу; вдень 4-9° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-