Київ та Одещина перейдуть у «червону» зону з 23 березня

Київ та Одещина перейдуть у «червону» зону з 23 березня

Офіційно
Укрінформ
"Червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Києва та Одеської області встановлюється з 23 березня.

Про це написав у Телеграмі міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, передає Укрінформ.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 23 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території міста Києва та застосувати на території міста Києва обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки. З 00 години 00 хвилин 23 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області та застосувати на території Одеської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки", - зазначив Немчінов.

Читайте також: Регіони ще місяць тому могли посилити карантин, а не чекати вказівок – Немчінов

Як повідомляв Укрінформ, раніше МОЗ оприлюднило дані, відповідно до яких у червоній зоні опинилися вже шість регіонів - Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Одеська, Чернівецька області, а також Київ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-