На представлення голови Дрогобицької РДА запросили священників та ансамбль пісні й танцю

На представлення голови Дрогобицької РДА запросили священників та ансамбль пісні й танцю

Фото
Укрінформ
Відбулося представлення новопризначеного голови Дрогобицької райдержадміністрації Степана Кулиняка. Окрім голови Львівської ОДА Максима Козицького, в події взяли участь чиновники, депутати, два священники та, навіть, Прикарпатський ансамбль пісні і танцю “Верховина”.

Про це повідомляється на сайті Дрогобицької РДА, передає Укрінформ.

"Почесну місію здійснив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. Зі словами благословення на плідну та відповідальну працю до нового очільника району звернулися священник-капелан УГКЦ о. Михайло Коліщак та настоятель Дрогобицького костела Св. Бартоломея РКЦ о. Мирослав Лех. Державний Гімн України пролунав у виконанні Залуженого Прикарпатського ансамблю пісні і танцю “Верховина”, - йдеться у повідомленні. Фото хору виставлено на сторінці РДА у Фейсбуці.

На подію відгукнулися соцмережі. У Фейсбуці журналіст Вікторія Балицька зазначила:

"Я в силу професії багато дивовижного бачу, але містечкові звичаї еліти не перестають дивувати. На представлення голови Дрогобицької РДА Степана Кулиняка аж хор і оркестр запросили. Це не день міста, не свято національне… це лиш представлення держслужбовця. Чиновники не можуть просто представитися, окреслити свої принципи і вектори, і піти працювати. Хочуть по-багатому. З розмахом і пафосом…".

Вона також звернулася до Козицького - як може він, як молода та сучасна людина, толерувати такі нафталінові формати. Та ще й коли така ситуація з коронавірусом, збирати тусовки з музикою і співом.

"Львівська обласна державна адміністрація – то важко вам буде, але треба осучаснюватися», – додала журналістка.

Читайте також: Кремінь звернеться до Міносвіти через урочисте відкриття жіночої вбиральні у виші

32-річний Степан Кулиняк працював керівником апарату Дрогобицької РДА. У 2015 році брав участь у виборах депутатів до Дрогобицької міськради від «Блоку Петра Порошенка», втім не пройшов. На місцевих виборах у 2020 році став депутатом Дрогобицької міськради від партії «Слуга народу».

Читайте також: У Вишеньках на день села замовили стриптизера

5 березня розпорядженням Президента Володимира Зеленського Кулиняка Степана Львовича призначено головою Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області.

Фото: Дрогобицька РДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-