На Донбасі бетонують зруйнований окупантами міст між Бахмутом та Світлодарськом

На Донбасі бетонують зруйнований окупантами міст між Бахмутом та Світлодарськом

Велике будівництво
Укрінформ
У прифронтовому районі Донеччини у межах «Великого будівництва» вже бетонується міст між Бахмутом та Світлодарськом, що був зруйнований у 2014 році через агресію РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Донецької військово-цивільної обладміністрації.

Зазначено, що вже забетоновано монолітну плиту шляхопроводу на автошляху М-03, котрий був зруйнований окупантами. Зокрема, фінішувало бетонування збірно-монолітної плити проїзної частини.

В ОДА уточнили, що цю штучну споруду, котра знаходиться на автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський (км 730+554), розпочали відбудовувати у вересні 2020 року. Довжина шляхопроводу через залізничну колію складає 42,85 п. м.

На даний час завершено: влаштування балок прогонових будов; влаштування опалубки; армування збірно-монолітної плити проїзної частини та бетонування збірно-монолітної плити проїзної частини.

Кінцева дата зведення споруди 30 червня 2021 року.

У повідомленні нагадали, що за національною програмою відновлення мостів у Донецькій області торік було відновлено 7 штучних споруд.

Читайте також: На Донеччині відновлюють шляхопровід між Бахмутом та Світлодарськом

Як повідомлялося, президентська програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70%.

Фото: Донецька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-