Вбивство семирічної дівчинки на Херсонщині: поліція з’ясувала нові подробиці про підозрюваного

Вбивство семирічної дівчинки на Херсонщині: поліція з’ясувала нові подробиці про підозрюваного

Укрінформ
В історії пошукових запитів на комп'ютері підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві семирічної дівчинки на Херсонщині виявили численні перегляди сайтів із дитячою порнографією.

Як передає Укрінформ, про це написав у Фейсбуці начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.

«В історії пошукових запитів на його комп'ютері виявлено численні перегляди сайтів з дитячою порнографією. Як з'ясувалось, раніше були скарги жінок щодо його поведінки, які в останній момент відмовлялись від своїх слів, тому що ж "живемо в одному селі", тому що "коли вип'єш, таке буває», - йдеться у повідомленні.

Як написав Прокудін, підозрюваний до цього скоїв чотири злочини, один із яких характеризується особливою жорстокістю.

Читайте також: Убивця семирічної дівчинки на Херсонщині зізнався у злочині

Зазначається, що підозрюваний почав співпрацювати зі слідством. Чоловік стверджує, що був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Від проведення слідчого експерименту відмовляється, оскільки побоюється за своє життя через можливу помсту односельчан. Висновком ще однієї молекулярно-генетичної експертизи підтверджено, що сперма на одязі дівчинки збігається з біологічними даними підозрюваного. Є попередні результати, що у квартирі, на ковдрі підозрюваного, також є ДНК дитини.

На думку керівника ГУ Нацполіції в Херсонській області, якнайшвидший запуск "Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої чи малолітнього" стане тим кроком, який зупинить хайп, несправедливі звинувачення і врятує життя та здоров'я багатьом дітям.

Читайте також: Убивство семирічної дівчинки: поліція Херсонщини перевірила у селищі всіх раніше судимих

Як повідомляв Укрінформ, тіло 7-річної Марії Борисової, яка зникла ввечері 7 березня, виявили 11 березня в селищі Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

14 березня повідомили про підозру у зґвалтуванні та умисному вбивстві малолітньої дитини 62-річному чоловіку, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Він - житель селища та знайомий родини загиблої.

Читайте також: Семирічну Марію Борисову вбили у вечір її зникнення – поліція

Підозрюваний у вбивстві та зґвалтуванні чоловік мешкав неподалік від батька дівчинки. Результати експертизи вказали, що саме підозрюваний причетний до зґвалтування та вбивства дитини.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-