Убивця семирічної дівчинки на Херсонщині зізнався у злочині

Убивця семирічної дівчинки на Херсонщині зізнався у злочині

Відео
Укрінформ
Убивця та ґвалтівник семирічної дівчинки на Херсонщині зізнався у злочині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав глава Національної поліції Ігор Клименко.

«Він розповів. Ми відразу були впевнені, що взяли саме того. Але він довго заперечував. Досвід спілкування з людьми в погонах в нього є, адже за плечима – 5 років в’язниці - це остання ходка, а їх було 4. Він зізнався, як тіло мертвої 7-річної Марії Борисової засунув у мішок та зав’язав його якимось шнуром і поясом», - написав Клименко.

Як зазначив Клименко, для слідства зізнання підозрюваного є важливим. Але більш значущим є висновок ДНК-експертизи. Біологічні зразки, знайдені на загиблій дівчинці, належать затриманому.

Читайте також: Вбивство 7-річної дівчинки: генетичні експертизи встановили причетність підозрюваного

Водночас Клименко повідомив, що окремі особи намагаються вплинути на матір дівчинки, щоб вона публічно заявила про те, що не вірить у причетність фігуранта і натомість звинуватила іншу людину.

Зазначається, що підозрюваний залишається під вартою. Поліція збирає та належним чином оформляє доказову базу.

Читайте також: «Лежав із порізаними венами»: як знайшли підозрюваного у вбивстві Маші Борисової

Як повідомляв Укрінформ, тіло 7-річної Марії Борисової, яка зникла ввечері 7 березня, виявили 11 березня в селищі Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

14 березня повідомили про підозру у зґвалтуванні та умисному вбивстві малолітньої дитини 62-річному чоловіку, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Він - житель селища та знайомий родини загиблої.

Підозрюваний у вбивстві та зґвалтуванні чоловік мешкав неподалік від батька дівчинки. Результати експертизи вказали, що саме підозрюваний причетний до зґвалтування та вбивства дитини.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-