У Сватівській райлікарні запрацювало відділення екстреної допомоги - фото

У Сватівській райлікарні запрацювало відділення екстреної допомоги - фото

Велике будівництво
Укрінформ
Відділення невідкладних станів запрацювало у Сватівській багатопрофільній лікарні за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це повідомила пресслужба Сватівської райдержадміністрації, передає Укрінформ.

«Відбудована лікарня у Сватовому є чудовим прикладом синергії у роботі – від команди Президента до місцевої влади. Тут не тільки відремонтоване приймальне відділення, а й придбане необхідне обладнання, у тому числі найкращий в області апарат МРТ. Залишилось тільки найближчим часом замінити флюорограф, а також перенести реанімацію ближче до відділення невідкладних станів», – заявив на відкритті об’єкту голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Читайте також: На Рівненщині модернізували обласну лікарню - фото

Він повідомив, що найближчим часом Луганщина отримає нові автомобілі швидкої допомоги, один з яких надійде до цієї лікарні. Крім того, місцевою владою разом із лікарями організовано акцію «Час діяти» зі збору коштів на придбання мамографа. Це має зміцнити громаду та зберегти здоров’я жінок.

На Луганщині запрацювало відділення екстреної допомоги у Сватівській райлікарні / Фото: facebook.com/svatove.adm

Загальна вартість проєкту склала 9 млн 121 тис. грн, з яких понад 1 млн грн – кошти місцевого бюджету. Одночасно лікарня бере участь у проєкті Європейського банку («Надзвичайна кредитна програма для відновлення України») на понад 13 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-