Держава продовжить інвестувати кошти у прифронтові райони — Резніков

Держава продовжить інвестувати кошти у прифронтові райони — Резніков

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков наголосив, що держава продовжуватиме інвестувати кошти у відновлення Донбасу, зокрема в прифронтові райони.

Як передає Укрінформ, про це урядовець розповів в інтерв'ю телеканалу "Дом"

Він зазначив, що найскладніший сьогодні стан у жителів, які знаходяться саме уздовж лінії зіткнення, "тобто там, де подих війни найбільш відчутно."

"Для цих жителів найскладніша ситуація в тому, що держава раніше боялася інвестувати гроші у відновлення інфраструктури. Мовляв, "це ж лінія обстрілу, там же знову обстріляють і знову зруйнують". Я вважаю, це неприпустима позиція. Це неправильна позиція. І ми сьогодні її міняємо", — сказав Резніков.

Читайте також: Резніков - про воду для Криму: Погрози Росії подати позови викликають сміх

Він підкреслив, що "ми все одно будемо інвестувати… все будемо робити для того, щоб максимально полегшити життя цим людям". І весь цей час ведеться робота щодо відновлення житлових будинків, водоводів, які були пошкоджені під час бойових дій, поліпшується інфраструктура, реконструюються дороги.

"Дороги, які сьогодні будуються в Донецькій і Луганській областях, — там таких не було 30 років. Люди вражені", — підкреслив урядовець.

Він зазначив, що люди відчувають цю допомогу, і вони її цінують.

Читайте також: Україна сподівається на новий альянс з підписантами Будапештського меморандуму – Резніков

"Тому наше завдання будувати пояс успіху, показувати вільну, незалежну, європейську Україну, ось такою вона буде скрізь", — додав Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, за даними віцепрем'єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова, втрати від окупації територій Донбасу становлять 375 млрд грн, а витрати на відновлення перевищують 21 млрд доларів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-