На Полтавщині реконструювали приймальне відділення лікарні

На Полтавщині реконструювали приймальне відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
На Полтавщині у межах програми "Велике будівництво" закінчили реконструкцію приймального відділення у Хорольській центральній районній лікарні.

Ще у шістьох містах аналогічні роботи тривають, повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова.

"У межах президентської програми «Велике будівництво» повністю завершена реконструкція приймального та травматологічного відділень під відділення невідкладної медичної допомоги в Хорольській центральній районній лікарні. Туди вже завезли рентгенапарат, а до кінця березня очікуємо поставлення комп'ютерного томографа. Незабаром відділення розпочне приймати пацієнтів", - йдеться у повідомленні.

Синєгубов зазначив, що зараз тривають роботи в приймальних відділеннях лікарень у Гадячі, Горішніх Плавнях, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Полтаві. Всі вони будуть такими ж сучасними й потужними, як приймально-діагностичне та рентгенологічне відділення хірургічного корпусу в обласній лікарні імені Скліфосовського, які відкрили у Полтаві наприкінці минулого року.

Читайте також: У Дніпрі на об'їзній дорозі почали будувати дворівневу розв'язку

Як повідомляв Укрінформ, початок національного проєкту «Велике будівництво» ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета проєкту - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. Починаючи з 1 березня 2020 року, у межах проєкту на понад 300 об’єктах почалися будівельні роботи. У планах - зведення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень. Також буде збудовано 4000 км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-