Семирічну Марію Борисову вбили у вечір її зникнення – поліція

Семирічну Марію Борисову вбили у вечір її зникнення – поліція

Укрінформ
Мешканку Херсонщини, семирічну Марію Борисову, вбили в той же вечір, 7 березня, коли вона зникла.

Про це під час пресконференції заявив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Херсонській області – начальник слідчого управління Микола Вербицький, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

«Це питання ми поставили експерту офіційно у постанові про призначення експертизи. Ще офіційно висновок експертизи не готовий… Але судово-медичний експерт із впевненістю повідомив, що за всіма ознаками, що він побачив на трупі, смерть наступила саме 7 березня ввечері, коли пропала дівчинка», - розповів Вербицький.

Як зазначили під час пресконференції поліцейські, точно відомо, що тіло дитини перенесли у споруду, де його знайшли 11 березня (недобудований, без даху, сарай перед цим перевіряли і, крім того, те, що мішка з тілом там раніше не було, зафіксував дрон). Наразі припущень, де саме міг підозрюваний переховувати тіло дитини, у поліції не озвучують – проводяться експертизи. Як зазначали на пресконференції, квартиру підозрюваного оглядали (це був візуальний огляд) 8 березня і нічого підозрілого не помітили.

Читайте також: «Лежав із порізаними венами»: як знайшли підозрюваного у вбивстві Маші Борисової

Як повідомляв Укрінформ, тіло 7-річної Марії Борисової, яка зникла ввечері 7 березня, виявили 11 березня в селищі Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

14 березня повідомили про підозру у зґвалтуванні та умисному вбивстві малолітньої дитини 62-річному чоловіку, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Він - житель селища та знайомий родини загиблої.

Підозрюваний у вбивстві та зґвалтуванні чоловік мешкав неподалік від батька дівчинки, є результати експертизи, що вказали, що саме підозрюваний причетний до зґвалтування та вбивства дитини.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-