У неділю Україну прогріє до 10° тепла

У неділю Україну прогріє до 10° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні 14 березня очікується хмарна з проясненнями погода. У західних областях невеликий дощ, у Карпатах з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця, у південній частині туман.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"Вітер південно-західний, 7-12 м/с, у західних, північних та центральних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-10° тепла, у східних областях вночі 2-5° морозу, вдень 3-5° тепла", - йдеться у прогнозі на 14 березня.

15 березня у західних, північних та Вінницькій областях мокрий сніг та дощ (переважно помірний); на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, у східних областях до 5° морозу; вдень у західних та північних областях 3-8° тепла, на решті території 8-13°.

Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця, у південній частині туман. У західних, північних та центральних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 6-10° тепла, у східних областях вночі 2-5° морозу, вдень 3-5° тепла.

16 березня вночі у західній частині, Вінницькій, Житомирській та Одеській областях, вдень у південних, більшості центральних, північних, Хмельницькій та Чернівецькій областях помірний мокрий сніг та дощ; на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла.

Читайте також: В Україні почастішають посухи та суховії — метеорологи

Вночі та вранці на дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця.

17-18 березня синоптики прогнозують часом мокрий сніг, у східних та більшості південних областей переважно дощ (вдень 18 березня у західних областях невеликі опади).

Температура вночі від 2° морозу до 4° тепла, вдень 1-6 ° тепла, 17 березня у південно-східній частині до 9° тепла.

Читайте також: Київ знову опинився в антирейтингу міст, де найважче дихати

У столиці 14 березня без істотних опадів. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 7-9°.

15 березня невеликий, вдень 16 березня помірний мокрий сніг та дощ (вночі 16 березня без істотних опадів). Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця.

17- 18 березня часом очікується мокрий сніг. Температура вночі від 2°морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-