У Миколаєві працівник ОДА тікав від поліції і пропонував хабар

У Миколаєві працівник ОДА тікав від поліції і пропонував хабар

Укрінформ
У Миколаєві чиновник з облдержадміністрації порушивши правила дорожнього руху намагався втекти від поліції і пропонував хабар, щоб ті не порушували справу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім, передає Укрінформ.

«Був шокований, коли прочитав інформацію про автомобільну гонитву співробітників патрульної поліції за держслужбовцем із ОДА Ігорем Бурдою по вулицях Миколаєва. Виявилося, що посадовець ОДА, який відзначився в п’ятницю увечері в спробі втекти від правоохоронців, ще й намагався «порешать» з патрульними», - написав Кім.

Він також вказав на неприпустимість подібної поведінки для працівника облдержадміністрації і пообіцяв звільнити чоловіка з роботи.

«В понеділок вранці чекаю на заяву про звільнення від Ігоря Бурди. Сподіваюся, що ця ситуація стане уроком для інших держслужбовців. Незважаючи на соціальний статус, зв’язки та знайомства, приналежність до тої чи іншої партії за порушення закону однозначно прийдеться відповідати по повній», - пообіцяв очільник ОДА.

Читайте також: Арахамію у Києві оштрафували за порушення ПДР

Він також дав доручення керівнику апарату ОДА провести додаткове ознайомлення посадовців з етичним кодексом держслужбовця та посилити роботу в напрямку транспортної дисципліни.

У поліції у свою чергу пояснили, що водій - Ігор Бурда - будучи за кермом позашляховика, порушив правила дорожнього руху. Але не зупинився на вимогу патрульних, а почав тікати. Коли після «перегонів» вулицями міста поліцейським вдалося зупинити порушника, він відмовився пройти алкотест, хоча мав зовнішні ознаки сп’яніння. На чоловіка склали протоколи.

Фото: novosti-n.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-