Школи та стадіони: які проєкти цьогоріч планує Тернопільщина

Школи та стадіони: які проєкти цьогоріч планує Тернопільщина

Велике будівництво
Укрінформ
У ході «Великого будівництва» в Тернопільській області цьогоріч планується реалізувати 16 проєктів.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби облдержадміністрації.

«У рамках програми «Велике будівництво» запланували реалізувати 16 проєктів. Для цього в держбюджеті передбачили понад 120 млн грн. До програми включено п’ять шкіл, чотири стадіони, садочок та спортивний комплекс, ЦНАП та чотири об’єкти економічного спрямування», - зазначив голова ОДА Володимир Труш під час брифінгу.

Читайте також: На Буковині відновлюють 110-річний дитсадок - відео

Також він додав, що у цьому році продовжать будівництво водної арени «Тернопіль». На будівництво другої черги з Фонду регіонального розвитку передбачено виділити понад 15,7 млн грн.

За ці кошти побудують гідротехнічні споруди веслувального каналу, зведуть шість причалів, елінгів з благоустроєм, стартову вишку на 1000 м, системи доріжок «Альбано», обвідний канал з мостом.

Читайте також: На Волині триває оновлення приймальних відділень лікарень - відео

Як повідомляло агентство, минулого року в області відремонтували, збудували та реконструювали 14 об`єктів. Це садочки, школи, спортивні споруди. Деякі з них – наприклад, школа у Хоросткові, - де останній раз капітальний ремонт проводили кілька десятків років тому.

Загалом в Україні у 2021 році до «Великого будівництва» включено 500 об’єктів. Це 95 шкіл, 70 садочків, 80 спортивних об’єктів, 200 амбулаторій. Вперше до програми включені 35 лікарень та 20 культурних об’єктів. На реалізацію цих проєктів планується спрямувати 9 млрд грн.

Фото: oda.te.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-