Поліція розповіла подробиці вбивства дівчинки на Херсонщині

Поліція розповіла подробиці вбивства дівчинки на Херсонщині

Укрінформ
Правоохоронці підтвердили, що на тілі семирічної Марії Борисової, яку знайшли вбитою у селищі Щасливе на Херсонщині, є ушкодження, які можуть свідчити про скоєння щодо неї статевого злочину.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила начальниця відділу комунікації ГУ НП в Херсонській області Тетяна Пшонь.

«В області статевих органів та на внутрішніх частинах стегна виявлені тілесні ушкодження, які можуть свідчити про скоєння відносно неї статевого злочину», - зазначила Пшонь.

Читайте також: У Києві взяли під варту підозрювану у вбивстві поліцейської

Наразі про підозру ще нікому не було повідомлено, оперативники працюють, додала вона.

Пшонь розповіла, що після того, як було знайдено тіло дитини, на місці по трьох колах запустили п’ять службових собак – акти складені, куди собаки привели наразі у поліції не коментують. Вона також зазначили, що місце, де знайшли тіло дитини, раніше обстежували і пропустити його ніяк не могли, це означає, що злочинець переніс його сюди пізніше. «Сарай дуже добре проглядається і там крім мішка з дитиною нічого більше не було, його не могли пропустити», - наголосила вона.

Читайте також: На Рівненщині кіт задушив чотиримісячне немовля

Як повідомляв Укрінформ, тіло 7-річної Марії Борисової, пошуки якої тривали четверту добу, виявили 11 березня в с. Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді.

На Херсонщині поліцейські встановлюють особу, причетну до вбивства 7-річної дівчинки: кримінальне провадження, відкрите раніше за фактом зникнення дитини, перекваліфіковане - смерть дитини була насильницькою. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-