У Рівному споруджують дитсадок у вигляді бджолиних сот

У Рівному споруджують дитсадок у вигляді бджолиних сот

Велике будівництво
Укрінформ
Дитячий садок у вигляді бджолиних сот зводять у Рівному в рамках проєкту «Велике будівництво». 

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації, передає Укрінформ.

«Новий дитячий садок буде повністю автономним. Саму будівлю виконають в інноваційному стилі – зведуть 10 блоків-модулів у вигляді бджолиних сот, різних за кольором та розміром. На території закладу площею майже 4 тис. кв м облаштують 11 дитячих майданчиків для кожної групи. Садочок розрахований на 210 дітей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на будівництво вже спрямували понад 40 млн грн. Цього року 60 млн грн залучено із Державного фонду регіонального розвитку та 7 млн грн з бюджету Рівного.

Загальна вартість об’єкта - майже 150 млн грн.

У Рівному споруджують дитсадок у вигляді бджолиних сот

Як повідомляло агентство, цього року в Президентську програму на Рівненщині потрапило 11 об’єктів. Серед них - 2 сільські школи, 3 дитячі садочки, 5 спортивних об’єктів та одне пожежне депо з житловим приміщенням у Рівному.

Передбачається, що на реалізацію цих проєктів спрямують майже 161 млн грн з державного бюджету та близько 39 млн грн з місцевих бюджетів.

Минулого року на Рівненщині добудували п’ять шкіл, завершили п’ять дитячих садочків, збудували чотири спортивні об’єкти на понад 2600 глядацьких місць.

Також відремонтували 200 км доріг, а це стільки ж, як за попередні чотири роки.

Читайте також: Укравтодор будує міст на трасі Н-31 з випередженням графіка

Загалом в Україні у 2021 році до «Великого будівництва» включено 500 об’єктів. Це 95 шкіл, 70 садочків, 80 спортивних об’єктів, 200 амбулаторій. Уперше до програми включено 35 лікарень і 20 культурних об’єктів. На реалізацію цих проєктів планується спрямувати 9 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-