У Миколаєві реконструюють радіологічний корпус онкодиспансеру

У Миколаєві реконструюють радіологічний корпус онкодиспансеру

Велике будівництво
Укрінформ
У Миколаєві в межах програми Президента «Велике будівництво» триває реконструкція радіологічного корпусу обласного онкологічного диспансеру.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Миколаївської ОДА

Зазначається, що станом на 10 березня роботи на об’єкті виконано в обсязі 85 %.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 122 мільйони 533 тис. грн.

Зокрема, будуть виконані такі роботи: капітальний ремонт водопроводу, каналізації, опалення, вентиляції; улаштування силового електрообладнання, заземлення, електроосвітлення, пожежної сигналізації тощо.

Планується також придбання медичного обладнання, а саме: гамма-терапевтичного апарату "Terabalt" із джерелом іонізуючого випромінювання на основі радіоізотопу Со-60 та комп'ютерного томографа Sinovison insitum 32.

Загалом у 2021 році на Миколаївщині у межах цієї програми планується реалізовувати 13 нових проєктів. Зокрема, ремонт і реконструкцію 3 шкіл, 4 дитсадків, 2 спортивних та одного закладу культури, однієї медичної установи. Крім того, розпочнеться будівництво нового дошкільного навчального закладу у Миколаєві та технічне переоснащення радіотехнічних засобів посадки КП «Миколаївський міжнародний аеропорт».

Читайте також: На Донеччині реконструюють 11 приймальних відділень

Як повідомляв Укрінформ, початок проєкту «Велике будівництво» було ініційовано восени 2019 року Президентом Володимиром Зеленським. Мета - побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. З 1 березня 2020 року, на більш як 300 об’єктах почалися будівельні роботи. У планах було протягом року звести понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень, а також збудувати 4 тис. км доріг.

Фото: mk.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-