Разумков сьогодні відвідає Хмельницький військовий шпиталь

Разумков сьогодні відвідає Хмельницький військовий шпиталь

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков у четвер, 11 березня, відвідає Хмельницький військовий госпіталь, де поспілкується з працівниками та бійцями.

Візит запланований у рамках робочої поїздки спікера на Хмельниччину, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Апарату Верховної Ради.

"Під час візиту Дмитро Разумков ознайомиться з роботою виробничого підприємства «Хмельницька АЕС», відвідає Хмельницький військовий госпіталь, де поспілкується з працівниками та бійцями", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Разумков закрив Раду до 16 березня

Згідно з програмою візиту, глава парламенту також відвідає Національну академію Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького, де поспілкується з педагогічним колективом і слухачами та вручить відзнаки Верховної Ради.

Окрім того, Разумков візьме участь у засіданні круглого столу з представниками регіональних бізнес-асоціацій та об’єднань великого бізнесу «Законодавче забезпечення економічного розвитку регіонів, створення умов для розвитку вітчизняної промисловості, зменшення регуляторного та адміністративного тиску на бізнес».

Читайте також: Разумков пояснив, чому треба змінити закон про санкції

Також заплановано спілкування Голови ВР з представниками вищих навчальних закладів Хмельниччини та головами студентських рад на тему: «Вища освіта в Україні» на території Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-