Укрзалізниця готова збільшити кількість спецрейсів у «червоні» зони

Укрзалізниця готова збільшити кількість спецрейсів у «червоні» зони

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" готова продовжувати практику спеціальних рейсів для безпечного вивезення пасажирів, яким критично важливо виїхати з карантинних червоних зон, у випадку збільшення їх кількості.

Про це сказав в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця», директор філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський, відповідаючи на запитання журналістів на пресконференції в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"По спеціальних рейсах - ми продовжимо звичайно, якщо нові райони потраплятимуть у "червону" зону, вже напрацьований механізм - МОЗ і Мінінфраструктури швидко погоджують, ми повідомляємо дати", - сказав Перцовський.

Читайте також: У Вінниці за добу зафіксували понад 400 випадків коронавірусу - найбільше з початку пандемії

Перцовський також зауважив, що "Укрзалізниця" пропонує у майбутньому за необхідності збільшувати кількість спецрейсів, але при цьому обмежувати кількість доступних місць при купівлі квитків - до 50% для безпечного перевезення пасажирів.

Голова правління "Укрзалізниці" Володимир Жмак зауважив, що обмеження, які введені в "червоних" зонах, "сильно б'ють по пасажирських перевезеннях".

Він додав, що "Укрзалізниця" може гарантувати дистанцію, масковий режим, належне перевезення для пасажирів, тому "УЗ" буде звертатись до органів державної влади з пропозицією якомога менше обмежувати пасажирський залізничний рух.

Читайте також: МОЗ оновило карантинні зони — найбільше госпіталізацій у Києві та семи областях

"Укрзалізниця" 9 березня виконала 5 спеціальних рейсів для безпечного вивезення понад 3000 пасажирів, яким критично важливо виїхати з карантинних зон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-