Підприємці Калинівського ринку пікетують мерію Чернівців

Підприємці Калинівського ринку пікетують мерію Чернівців

Фото
Укрінформ
Кілька десятків підприємців Калинівського ринку зібралися на акцію протесту біля Чернівецької міськради. Люди вимагають дозволити їм працювати в умовах карантину червоної зони.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нас не чують, нас, по факту, нищать. Нищать тих, хто приносить гроші в бюджет", - наголошують підприємці.

Вони також розповідають, що готові дотримуватися всіх карантинних обмежень під час своєї роботи.

Дехто із пікетувальників готовий і до радикальніших дій. Зокрема, підприємець Сергій Бурий сказав, що найближчими днями розгорне намет біля будівлі ОДА та буде проводити безстрокову акцію протесту.

Читайте також: У Чернівцях підприємці «Калинівського ринку» знову вийшли на «карантинний» протест

"Я взяв кредит на закупівлю товару і зараз не можу його виплачувати, бо торгівля заборонена. Я не знаю, що мені робити. Тому змушений буду розкласти намет біля обласної адміністрації і проводити безстрокову акцію протесту за те, щоб нам дозволили працювати", - сказав підприємець.

Як повідомляв Укрінформ, з понеділка, 1 березня, у Чернівецькій області почав діяти червоний рівень епідемічної небезпеки.

Кілька десятків підприємців Калинівського ринку зібралися на акцію протесту біля Чернівецької міськради/ Фото: Віталій Олійник

В Україні за минулу добу, 8 березня, зафіксували 3261 новий випадок COVID-19, померли 76 людей. З початку пандемії на коронавірус захворіли 1 410 061 особа. 

У Чернівецькій області зафіксували 59 134 випадки інфікування COVID-19. Із них 46 274 пацієнти одужали, 1097 людей померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-