На Харківщині перекинувся мікроавтобус, є загиблі і травмовані

На Харківщині перекинувся мікроавтобус, є загиблі і травмовані

Фото
Укрінформ
В Ізюмському районі на Харківщині вранці 9 березня перекинувся мікроавтобус, в результаті чого двоє людей загинуло, семеро отримали різні травми.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Харківській області, передає Укрінформ.

Аварія сталася близько 5:40 на 633 км траси Київ - Харків - Довжанський, біля с.Кам’янка. В транспортному засобі перебували 8 пасажирів і водій.

«Мікроавтобус Renault Trafic допустив з’їзд у кювет з перекидання. Внаслідок ДТП загинула 1 особа (пасажир), постраждало 8 осіб (у т.ч. – водій), яких з різними ступенями важкості госпіталізовано до Ізюмської районної лікарні», - повідомили в ДСНС.

Пізніше відділ комунікації поліції Харківської області інформував, що у результаті аварії загинули дві людини.

Внаслідок події 17-річний пасажир загинув на місці, ще 7 пасажирів віком від 19 до 22 років та водій 1979 року народження були доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Невдовзі одна з потерпілих, 23-річна жінка, померла в реанімаційному відділенні лікарні міста Ізюма.

"Інформацію про аварію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: ДТП з автобусом: 22 українці досі у лікарнях Польщі, двоє - у тяжкому стані

Санкція статті передбачає до десяти років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини ДТП.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-