Поліція шукала наркотики у сумському кафе, а знайшла зброю

Поліція шукала наркотики у сумському кафе, а знайшла зброю

Фото
Укрінформ
В одному з розважальних закладів Сум, на фасаді якого розміщувалась реклама наркотиків, під час обшуку вилучено холодну та вогнепальну зброю.

Про це повідомляє поліція Сумської області, передає Укрінформ.

Як зазначають у поліції, від громадян надійшла інформація про те, що на електронному табло одного із закладів міста транслюється реклама щодо продажу наркотичних речовин.

Було відкрите кримінальне провадження за ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу, після чого правоохоронці та представниками однієї з громадських організацій міста провели санкціонований обшук у цьому закладі.

Усі громадяни, які були в приміщенні під час трусу, перевірялися на причетність до незаконного обігу наркотиків. З'ясувалося, що дехто з них уже притягувався до відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

Крім того, у приміщенні виявлено предмети, зовні схожі на холодну та вогнепальну зброю. Знайдене працівники поліції вилучили та направили на експертизу.

Читайте також: На Житомирщині викрили угруповання, яке збувало наркотики по всій Україні

Всіх учасників події доставлено до Сумського районного управління поліції для перевірки їх причетності до вчинення злочинів на території області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-