На Донеччині відновлюють шляхопровід між Бахмутом та Світлодарськом

На Донеччині відновлюють шляхопровід між Бахмутом та Світлодарськом

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині в межах «Великого будівництва» триває відновлення шляхопроводу між Бахмутом і Світлодарськом, зруйнованого в 2014 році російськими окупантами.

Як передає Укрінформ, про це 5 березня повідомили на сайті Донецької військово-цивільної обладміністрації.

Зазначається, що шляхопровід через залізничну колію проходить землями Бахмутського району Донецької області (на км 730 + 554 автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський). Роботи було розпочато 28 вересня 2020 року.

На Донеччині відновлюють шляхопровід між Бахмутом та Світлодарськом

На цьому тижні працівники лабораторії з контролю якості виробництва виїхали на шляхопровід з метою науково-технічного супроводу виконання робіт, що здійснює ДП «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна».

Читайте також: Закінчили ремонт: на Донеччині відновлюється водопостачання 7 населених пунктів

Як повідомляв Укрінформ, «Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, у цьому році в межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70% від усіх об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-