Велике будівництво: на соціальні об'єкти Донеччини спрямують понад 800 мільйонів

Велике будівництво: на соціальні об'єкти Донеччини спрямують понад 800 мільйонів

Укрінформ
У Донецькій області в межах програми «Велике будівництво» на об'єкти соціального напрямку в 2021 році спрямують понад 800 млн грн.

Про це кореспондентові Укрінформу 5 березня повідомили в Донецькій обласній держадміністрації.

«По Донецькій області у 2021 році планується реалізувати 25 проєктів у межах програми президента України «Велике будівництво». Обсяг фінансування більш ніж 800,0 млн грн, з яких 50% державних коштів, 50% - обласного та місцевих бюджетів», - сказали в ОДА.

Там уточнили, що з 25 проєктів планується реалізувати: 8 садочків у містах Костянтинівка, Маріуполь, Мирноград, Новогродівка, Добропілля; 10 шкіл у містах Авдіївка, Бахмут, Маріуполь, Новогродівка, Родинське, Торецьк, Лиман та у смт. Новоекономічне; 4 заклади медицини та соціального захисту в містах Святогірськ і Краматорськ; 2 спортивні заклади у містах Краматорськ, Лиман та музей природи у місті Краматорськ.

Читайте також: Велике будівництво: на Донеччині до проєкту цьогоріч увійшли 25 соціальних об'єктів

Як повідомляло агентство, «Велике будівництво» у 2021 році спрямоване на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, у нинішньому році в межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70% від усіх об’єктів.

Раніше уряд затвердив перелік програм і проєктів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів ДФРР, відповідно це дозволить виконати програму «Велике будівництво» у 2021 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-