В Ужгороді виписали з лікарні четвірню, яка  народилася на Різдво

В Ужгороді виписали з лікарні четвірню, яка народилася на Різдво

Відео
Укрінформ
На Закарпатті породіллю, яка на Різдво народила четвірню, виписали з дітьми із лікарні.

Про це передає Укрінформ із посиланням на місцевий сайт Мукачево.нет.

Як повідомляється, молода мати та діти почуваються добре. За кілька місяців у лікарні недоношені діти набрали вагу (важать від 2, 6 кг до 2, 8 кг), вони добре їдять та перебувають у стабільному стані. Мати четвірні повідомила, що діти на змішаному вигодовуванні, бо грудного молока для всіх бракує.

Жінка зізнається, що особливо важко із дітьми вночі, коли плачуть. Вона сподівається на допомогу бабусь та дідусів.

Читайте також: Ужгородська четвірня вже дихає самостійно та набирає вагу

Молоді батьки Лариса та Іван Кушніри з Тячівщини вже назвали трьох синів та доньку. Хлопчикам дали імена Іван, Євген, Олександр, дівчинці — Кароліна. Мати каже, що діти не схожі одне на одного.

Діти у Кушнірів з'явилися природнім шляхом, це не було штучне запліднення. Про те, що у них буде четверо дітей, батьки дізналися на УЗД на 7 тижні вагітності. Це була перша вагітність жінки.

Як розповідав в інтерв'ю кореспонденту Укрінформу лікар акушер-гінеколог Руслан Федько, котрий приймав малюків, це велика рідкість, коли народжується жива четвірня. Таке трапляється раз на півмільйона пологів. На Закарпатті випадок із Кушнірами став першим, коли у жінки народилося четверо живих дітей. Це стало можливим завдяки авторській методиці кесарського розтину Руслана Федька, яку практикують лише в Ужгороді. Вона є ексклюзивною не тільки на теренах України, а й усієї Східної Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-