В Україні знову - сніг і дощ, але на 8 березня буде тепло

В Україні знову - сніг і дощ, але на 8 березня буде тепло

Погода
Укрінформ
В Україні 5 березня у більшості областей пройде дощ та мокрий сніг, температура протягом доби 0-5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Уночі у північних, західних, Вінницькій та Черкаській областях невеликий, вдень в Україні, крім південної частини, помірний дощ та мокрий сніг, в Карпатах місцями значні опади. Вітер північно-західний (на півдні та сході країни - південно-західний), 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-5° тепла, вдень у південній частині 6-11°, на Одещині до 17° тепла", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області у п'ятницю прогнозується вночі місцями невеликий, вдень помірний дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура протягом доби 2-4° тепла, на Київщині протягом доби 0-5° тепла.

Читайте також: Україну сьогодні «гойдатиме» від 5° морозу до 12° тепла

Згідно з прогнозом, 6-7 березня опади не очікуються, лише вночі 6 березня в Україні, крім північних та більшості західних областей, невеликий сніг, на півдні та сході з дощем. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с, вдень 6 березня місцями в Україні, 7 березня вночі у західних та північних, вдень в більшості областей пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла, 7 березня у південно західній частині до 8° тепла (6 березня вночі на півдні та сході країни, вдень у північно-східних областях близько 0°); в Карпатах вночі 8-13° морозу, вдень 2-7° морозу.

Читайте також: Україна «тане»: де очікують найбільшу відлигу

На Київщині 6-7 березня опади не прогнозуються. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с, вдень 6 березня місцями, впродовж 7 березня повсюди пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла.

В Україні 8 березня вночі у західних та північних, вдень у східних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без істотних опадів; температура вночі 0-6° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла, на півдні країни вночі близько 0°, вдень 4-9° тепла.

9 березня без істотних опадів, лише у східній частині невеликий сніг; температура вночі 2-8° морозу, вдень 0-6° морозу, у південній частині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Карпатах вдень 8 березня та вночі 9 березня невеликий сніг, в решту часу без опадів; температура вночі 8-13° морозу, вдень 1-6° морозу.

У столичному регіоні 8 березня вночі невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів; температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

9 березня без істотних опадів; температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-