У Виноградові відкриють сучасне приймальне відділення райлікарні - фото

У Виноградові відкриють сучасне приймальне відділення райлікарні - фото

Велике будівництво
Укрінформ
На Закарпатті модернізують приймальне відділення Виноградівської райлікарні в рамках “Великого будівництва”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють на сайті Закарпатської ОДА.

Зазначається, що в рамках президентської програми «Велике будівництво» у лікарні відбулася реконструкція приміщень будівлі під відділення екстреної медичної допомоги. Ремонтні роботи у закладі тривали протягом півтора року і на сьогодні вони завершені на 100%.

Як повідомляється, відділення екстреної медичної допомоги у Виноградівській районній лікарні відкриють уже в березні. Наразі тут встановлюють рентген, комп'ютерний томограф та УЗД, закуплені державним коштом.

Читайте також: На Луганщині відкрили відремонтоване приймальне відділення Старобільської лікарні

Виноградівська райлікарня визнана опорним закладом, тому повинна відповідати усім затвердженим вимогам. Проєкт приймального відділення лікарні - це передусім якісна медична допомога, комфортні умови праці для лікарів, щоб рятувати найцінніше - здоров'я та життя людей.

На реконструкцію КНП «Виноградівська районна лікарня» з державного та місцевого бюджетів виділили понад 10,7 млн грн.

Як повідомлялося, національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований Президентом Володимиром Зеленським. Його мета побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. З 1 березня 2020 року в межах проєкту на понад 300 об’єктах одночасно розпочалися будівельні роботи. Крім об'єктів соціальної інфраструктури, у межах програми торік оновлено 3900 км доріг державного значення.

Як повідомляв Укрінформ, за оцінками експертів Київської школи економіки (KSE), реалізація президентської програми «Велике будівництво» збільшить ВВП України у найближчі 5 років на 2,2%.

Фото: carpathia.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-