На Львівщині - вже понад сотня повторних заражень коронавірусом

На Львівщині - вже понад сотня повторних заражень коронавірусом

Укрінформ
За тиждень у стаціонари Львівщини було направлено 16 пацієнтів, які вдруге інфікувалися коронавірусом. Загалом в області відомо про 102 такі випадки, але це не абсолютно точна цифра.

Про це на брифінгу розповіла епідеміолог, директор Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко-Тімко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нас постійно збільшується кількість людей, які потрапляють на стаціонарне лікування вдруге. Тому сказати, що я перехворів і мені нічого не загрожує, на сьогодні ніхто не може. Ми нарахували 86 осіб за минулий тиждень, ще 16 – за останні шість днів, тобто вже маємо 102 випадки, але ми розуміємо, що це є не абсолютна цифра», - каже Іванченко-Тімко.

Читайте також: На Закарпатті пік захворюваності прогнозують за два-три тижні

Також, за її словами, наразі у Львівській області спостерігається збільшення нових випадків інфікування коронавірусом і зростає відсоток госпіталізації хворих.

«За останні 16 днів кількість госпіталізованих зросла на 35%, в лікарнях Львівщини знаходяться близько 1580 пацієнтів. Найбільша кількість хворих - серед мешканців Львівського та Дрогобицького районів», - додала епідеміолог.

Читайте також: На Закарпатті коронавірус став більш агресивним і токсичним - лікар

За час пандемії у Львівській області зареєстровано 79 582 підтверджені випадки захворювання на COVID-19, за останню добу — 349 випадків, із них у Львові - 186.

В Україні станом на 2 березня на коронавірус захворіли 1 357 470 осіб, із них за минулу добу - 5 336.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-