Нацкорпус пікетує готель і завод на Львівщині – проти бізнесу Козака і Медведчука

Нацкорпус пікетує готель і завод на Львівщині – проти бізнесу Козака і Медведчука

Фото
Укрінформ
На Львівщині активісти «Національного корпусу» 2 березня блокують готель «Наварія нова» та завод «Керамбут», які належать родині нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник штабу Львівського обласного осередку Нацкорпусу Богдан Бордун, передеє Укрінформ.

«На Львівщині активісти Haцкopпycу блокують готель «Наварія нова» та завод «Керамбут». Ці об'єкти належать родині спонсорів тероризму та депутатів від OПЗЖ Тарасу Козаку та Віктору Медведчуку. Це вже третя акція в рамках кампанії Haцкopпycy по боротьбі з колаборантами на Галичині», - зазначено в повідомленні.

Активісти вимагають накласти санкції не лише на депутатів ОПЗЖ, а й на членів їх родин, оскільки бізнеси, рухоме і нерухоме майно, валютні рахунки часто належать мамі, сестрі, братові чи дружині. Як, зокрема, і готельно-ресторанний комплекс «Наварія нова», що біля Львова, «фактично належить мамі та братові одіозного Тараса Козака», - зазначають у стрім-відео пікетувальники.

Як повідомляв Укрінформ, на попередній акції проти Медведчука і Козака, яка відбулася у Львові 23 лютого біля офісу компанії «Будмекс», пікетувальники побилися з поліцейськими. Внаслідок чого поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Львові під офіс Козака принесли шини та «закривавлені» іграшки

Президент Володимир Зеленський 2 лютого ввів у дію рішення РНБО про введення санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна», а також їх власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Санкції, серед іншого, передбачають анулювання ліцензії цих телеканалів.

19 лютого Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про застосування санкцій до восьми фізичних осіб та 19 юридичних, серед яких є і Віктор Медведчук.

Фото: Богдан Бордун/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-