Оприлюднили режим роботи мобільних підрозділів Ощадбанку біля лінії розмежування

Оприлюднили режим роботи мобільних підрозділів Ощадбанку біля лінії розмежування

Інфографіка
Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій оприлюднило графік роботи пересувних мобільних підрозділів Ощадбанку біля лінії розмежування з 1 до 5 березня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

«З метою розширення території банківського обслуговування населення та забезпечення державою своєчасного виконання соціальних виплат та допомог біля лінії розмежування у Донецькій та Луганській областях, АТ «Ощадбанк» здійснюються заходи щодо функціонування пересувних мобільних підрозділів банку на базі автомобіля КРАЗ», - ідеться у повідомленні.

Зокрема, у Донецькій області мобільний підрозділ Ощадбанку працюватиме в с. Зайцеве, м. Авдіївка, м. Новолуганка, м. Мирноград у понеділок - четвер з 9.30 до 15.00; на КПВВ «Новотроїцьке» продовжує працювати на постійній основі з 8.00 до 16.00 щодня, крім суботи-неділі.

У Луганській області мобільний підрозділ Ощадбанку працюватиме в м. Золоте, с.Трьохізбенка, с. Світличне, смт Нижнє з понеділка до четверга з 9.00 до 15.00, також у м. Золоте у п’ятницю - з 9.00 до 15.00, а на КПВВ «Щастя» відділення Ощадбанку продовжить роботу на постійній основі з понеділка по п’ятницю з 7.30 до 15.30.

Читайте також: Ощадбанк до травня продовжив дію платіжних карток переселенців

У відомстві вказали основні завдання мобільних підрозділів: забезпечити виконання соціальної місії та реалізації доручень, покладених державою на АТ«Ощадбанк»; покращити якість та доступність банківських послуг для мешканців найвіддаленіших населених пунктів Донецької та Луганської області, які розташовані вздовж лінії розмежування на території, підконтрольній українській владі; максимально охопити банківськими послугами внутрішньо переміщених осіб та місцеве населення біля лінії розмежування, у тому числі поблизу КПВВ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-