Зеленський призначив голову Херсонської ОДА

Зеленський призначив голову Херсонської ОДА

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської облдержадміністрації Сергія Козиря.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

"Президент України Володимир Зеленський призначив головою Херсонської обласної державної адміністрації Сергія Козиря, який до цього тимчасово виконував обов’язки керівника Херсонської ОДА. Відповідний указ № 83/2021 Глава держави підписав 1 березня", - йдеться у повідомленні.

Сергій Козир народився 1984 року в Донецьку. У 2007-му закінчив Донецький національний технічний університет за напрямом «розробка родовищ корисних копалин», у 2009-му – Донецький національний технічний університет за спеціальністю «фінанси». 2014 року здобув ступінь бакалавра з правознавства у Донецькому національному університеті.

Читайте також: Сергій Козир, керівник Херсонської ОДА

Трудову діяльність розпочав у 2005 році на посаді гірничого майстра підземної дільниці вентиляції та техніки безпеки «Шахтоуправління «Трудівське» ДП «Донецька вугільна енергетична компанія». У 2005-2019 роках працював на різних посадах на державних і приватних підприємствах вугільної галузі. З вересня 2019-го – заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації. З грудня 2020 року – т. в. о. голови Херсонської ОДА.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-