На приймальню депутата Запорізької облради напали невідомі

На приймальню депутата Запорізької облради напали невідомі

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області в селищі Кушугум невідомі напали на громадську приймальню депутата облради Дмитра Майстро.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Невідомі вибили двері, зірвали табличку та намагалися підпалити або підірвати (про що свідчить предмет, який знайдений в приміщенні) мою громадську приймальню, яку ми днями відкрили у смт. Кушугум Запорізького району… Я пов'язую інцидент із тим, що хтось незадоволений нашою принциповою позицією щодо лікарні у Кушугумі (філія Запорізької районної ЦРБ)", - написав Майстро, який є депутатом обласної ради від партії Володимира Буряка "Єднання".

У коментарі Укрінформу Майстро пояснив, що мова про закриття філії Запорізької ЦРЛ. Він зазначив, що 12 лютого 34 медичиним працівникам вже нібито повідомили про скорочення.

Читайте також: Суд відпустив «антимайданівця», який намагався розстріляти кандидата в депутати

"Райрада не хоче фінансувати лікарню. Я та частина депутатів Кушугумської громади виступаємо за те, аби громада зберегла вторинну медичну допомогу", - додав Майстро.

В ГУНП в Запорізькій області підтвердили, що 15 лютого близько 9.00 ранку до відділу поліції №6 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що невідома особа пошкодила вхідні двері громадської приймальні, розташованої по вулиці Соборній у селищі міського типу Кушугум.

Відомості внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Наразі триває огляд місця події, правоохоронці встановлюють особу порушника, а також можливих свідків та очевидців.

Окрім депутатської діяльності Майстро надає юридичні послуги та має власну юридичну компанію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-