На Прикарпатті через негоду «відрізані» майже 50 сіл

На Прикарпатті через негоду «відрізані» майже 50 сіл

Список
Укрінформ
На Прикарпатті через негоду відсутнє сполучення до 48 населених пунктів. Найбільше замело біля Галича. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«Відсутнє сполучення до 48 населених пунктів - Коломия (5 населених пунктів): Джурків, Назірна, Хоросно, Сідлище, Мала Кам’янка. Городенка (11 населених пунктів): Слобідка, Уніж, Монастирок, Семенівка, Семаківці, Михальче, Чортовець, Рогиня, Острівець, Михальче, Білка. Галич (14 населених пунктів): Ганівці, Острів, Суботів, Демешківці, Німшин, Поплавники, Дорогів, Колодіїв, Бишів, Сарники, Діброва, Озеряни, Слобода, Різдвяни. Тлумач (13 населених пунктів): Ісаків, Петрів, Сокирчин, Делева, Долина, Гaрасимів, Яківка, Жуків, Прибилів, Гостів, Будзин, Мостище, Луг. Снятин (5 населені пункти): Бучачки, Трофанівка, Кулачківці, Хом’яківка, Валенці», - повідомляє управління ОДА.

Тут зазначають, що ще 12 населених пунктів опинилися без сполучення частково.

З метою надання допомоги у розчищенні проїжджих частин доріг в області додатково від ДСНС України прибула інженерна машина розгородження з сідельним тягачем (м. Дрогобич) та шнекороторний снігоочищувач з Чернівецької області.

Читайте також: Рух транспорту через негоду обмежений у п'яти областях – ДСНС

За інформацією управління ДСНС в Івано-Франківській області, за минулу добу рятувальники вивільнили зі снігових заметів 8 автомобілів. Серед них - 2 карети швидкої допомоги і 3 автобуси. Рятувальники двічі доправляли медиків до хворих, до медичних закладів транспортували трьох осіб, серед яких була й породілля.

Синоптики обіцяють на 15 лютого на Прикарпатті складні погодні умови. У зв’язку з хуртовинами та снігопадами у високогір’ї Івано-Франківської області зберігається значна сніголавинна небезпека (третій рівень). В області оголошено штормове попередження.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-