У горах Буковини впіймали контрабандиста із сигаретами на пів мільйона

У горах Буковини впіймали контрабандиста із сигаретами на пів мільйона

Фото
Укрінформ
У Чернівецькій області затримали чоловіка, який зі спільниками намагався контрабандою переправити через кордон з Румунією сигарети вартістю майже 500 тисяч гривень.

Про це у Фейсбуці повідомляє Західне регіональное управління ДПСУ, передає Укрінформ.

«На одній із гірських важкодоступних ділянок кордону з Румунією прикордонники відділу «Селятин» зупинили групу осіб, які з пакунками рухалися в бік кордону. Чоловіки несли в імпровізованих наплічниках майже 12 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва на загальну суму майже пів мільйона гривень», - йдеться у повідомленні.

Прикордонники зазначають, що вийшли на слід контрабандистів завдяки випереджувальній інформації оперативників. Коли невідомі помітили військових, вони кинули свій товар і почали втікати.

«Зупиняти правопорушників довелося з попереджувальними пострілами у повітря. Одного із втікачів прикордонники затримали. Ним виявився житель населеного пункту Сергії Вижницького району. За спробу незаконного перетинання кордону стосовно мешканця прикордоння правоохоронці склали адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП», - додали у прикордонному відомстві.

Читайте також: На кордоні цьогоріч вилучили майже 12 мільйонів пачок контрабандних сигарет

Крім того, прикордонники надіслали повідомлення для внесення відомостей до ЄРДР про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 204 КК (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-