На об’їзній дорозі Львова у ДТП загинули чоловік та дитина

На об’їзній дорозі Львова у ДТП загинули чоловік та дитина

Фото
Укрінформ
На об'їзній дорозі Львова поблизу повороту на село Бережани зіткнулися два легковики, у результаті загинули чоловік і маленька дитина, ще двох травмованих госпіталізували.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

«У п’ятницю 29 січня, близько 14:00 на об'їзній дорозі Львова поблизу повороту на село Бережани сталася ДТП за участі двох автомобілів Skoda та ВАЗ 2111, у якій двоє людей загинули, ще двоє були травмовані», - розповіла речниця патрульної поліції Катирина Рибій.

Читайте також: На трасі Київ - Чоп сталася потрійна ДТП, є загиблі

Як повідомила Нацполіція Львівської області, водій автомобіля Skoda виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2111». Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Від травм, отриманих внаслідок ДТП, на місці події загинув водій ВАЗу та його 2-річна пасажирка. Окрім того, тілесні ушкодження отримали водій Skoda та двоє пасажирів ВАЗу, їх було доставлено в лікарню. Особисті дані усіх учасників події та діагнози потерпілих уточнюються.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Фото: Патрульна поліція Львівщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-