На Миколаївщині КОРД узяв штурмом дім чоловіка, який поранив поліцейських і порізав батька

На Миколаївщині КОРД узяв штурмом дім чоловіка, який поранив поліцейських і порізав батька

Укрінформ
У селищі Доманівка на Миколаївщині поліція штурмом взяла оселю чоловіка, який поранив поліцейських, а перед тим порізав свого батька.

Про це передає Укрінформ з посиланням на відділ комунікації ГУ Національної поліції в Миколаївській області у Фейсбуці.

«На місце події у смт Доманівку, де чоловік вчинив стрілянину по поліцейських, прибули начальник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет, спецпризначенці КОРД та заступники начальника ГУНП. Розпочалась спецоперація зі знешкодження злочинця. Бійці спецпідрозділу КОРД штурмом взяли будинок озброєного жителя. В результаті – чоловіка затримали та роззброїли, він живий», - йдеться у повідомленні.

Пізніше у поліції повідомили, що у будинку зловмисника знайшли розтяжки, станцію керування вибухівкою, пристрій нічного бачення, зброю, набої та вибухові пристрої.

«Мешканцю Миколаївщини, якого затримали під час спецоперації спецпризначенці КОРДу, загрожує довічне ув’язнення. 36-річний зловмисник був вдягнений у бронежилет. У будинку знаходилися розтяжки, які приводились у дію за допомогою радіозв’язку, станція керування для спрацювання вибухівки була при ньому. А також пристрій нічного бачення, ніж, балаклави, зброя, набої, вибухові пристрої», - поінформував начальник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет.

Усе знайдене вилучили для проведення експертизи та встановлення походження предметів.

Дії зловмисника кваліфіковані за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання аж до довічного ув’язнення.

Як видно на оприлюдненому відео, під час розмови зі спецпризначенцями він зізнався, що бив батька кулаками по голові, а потім відрізав частини тіла, про що зовсім не шкодує.

Як повідомлялося, 20 січня 36-річний житель Доманівки в ході конфлікту завдав батькові тілесних ушкоджень у вигляді травматичної ампутації носа, губи та частково статевих органів. Поранений із тяжкими тілесними ушкодженнями був госпіталізований.

Читайте також: На Миколаївщині чоловік поранив батька і двох поліцейських

21 січня правоохоронці прибули до його сина для проведення слідчих дій. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини та незаконне поводження зі зброєю,

Під час обшуку зловмисник відкрив стрілянину по поліцейських, поранивши двох співробітників 29-ти та 30-ти років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-