На Вінниччині попрощалися з військовою, померлою в зоні ООС

На Вінниччині попрощалися з військовою, померлою в зоні ООС

Укрінформ
На Вінниччині у понеділок, 11 січня, попрощалися зі старшим солдатом Вікторією Слободянюк, яка померла у зоні проведення ООС.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА, передає Укрінформ.

«Вікторія Миколаївна Слободянюк 1991 р.н. була призвана на військову службу за контрактом Немирівським ОРВК Вінницької області. Померла в зоні ООС (Донецька область) 8 січня 2021 року. Наразі обставини її смерті уточнюються», - йдеться у повідомлені.

Зазначається, що старший солдат Вікторія Слободянюк проживала у с. Вовчок Немирівського району Вінницької області. Вікторія – матір-одиначка, у неї залишились дві доньки 2010 і 2012 років народження та батьки-пенсіонери.

Як повідомив Укрінформу голова Брацлавської ОТГ Микола Кобринчук, до якої входить с. Вовчок, Вікторію Слободянюк поховали у понеділок в рідному селі.

У ході проведення антитерористичної операції та під час здійснення заходів Об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях загинув 161 вінничанин, померли від ран і хвороб 76 учасників бойових дій, безвісти зникли - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-