На Львівщині BMW влетів у мікроавтобус з пасажирами, серед постраждалих є діти

На Львівщині BMW влетів у мікроавтобус з пасажирами, серед постраждалих є діти

Фото
Укрінформ
У ніч із 2 на 3 січня, близько 23:05 год., на автодорозі М-06 сполученням "Київ - Чоп", у с. Пасіки-Зубрицькі, Пустомитівського району сталася ДТП, внаслідок якої травмувалися 10 людей, у тому числі й 3 дітей.

Як передає Укінформ, про це повідомляє Депуртамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА у Фейсбуці. ·

"Водій автомобіля "BMW 320d", мешканець м. Винники 1994 року народження, виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення із автомобілем "Mercedes Sprinter" під керуванням мешканця м. Стрий 1984 року народження. Внаслідок ДТП 10 осіб травмовано, у тому числі 3 дітей (вік 17 років), із них 8 осіб, у тому числі 3 дітей, госпіталізовано із травмами різного ступеня тяжкості у медичні заклади м. Львова та області", - йдеться у повідомленні.

Водночас у відділі комунікації поліції Львівської області уточнили, що внаслідок ДТП травмовані 9 осіб. Унаслідок зіткнення за медичною допомогою звернулись восьмеро пасажирів мікроавтобуса. Усі вони - мешканці Волині, четверо з яких - неповнолітні віком 17 років, один - 18-річний, двоє - віком 20 років та один - 52 роки. Після обстеження медики госпіталізували 17-річну пасажирку мікроавтобуса, усі інші пасажири після надання допомоги були відпущені додому. Також травмований та госпіталізований водій «BMW».

Читайте також: У Одесі автомобіль протаранив McDonald's: є постраждалі

За фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури 3, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини подіі.

Як повідомляв Укрінформ, у ДТП, що трапилася 1 січня біля села Парипси Попільнянського району Житомирщини, загинули троє чоловіків.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-